Amasya Haber
HV
19 MART Salı 07:58

Tuzla Belediye Başkan’ı Şadi Yazıcı, Ağrı Belediye Başkan’ı Savcı Sayan ve Ağrı Valisi Osman Varol’u ziyaret etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Başkan Şadi Yazıcı, Tuzla’nın kardeş ilçesi Eleşkirt’i ziyaret etmek için Ağrıya geldi. Ağrı Valisi Osman Varol ve A

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-12-2022 18:49   Güncelleme : 17-12-2022 18:49
Tuzla Belediye Başkan’ı Şadi Yazıcı, Ağrı Belediye Başkan’ı Savcı Sayan ve Ağrı Valisi Osman Varol’u ziyaret etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Başkan Şadi Yazıcı, Tuzla’nın kardeş ilçesi Eleşkirt’i ziyaret etmek için Ağrıya geldi. Ağrı Valisi Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yazıcı, yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri, Ağrılı Tuzla Belediyesi meclis üyeleri ve İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Uşen ile birlikte kardeş ilçe Eleşkirt’i ziyaret etmek için Ağrıya geldi. Başkan Yazıcı’yı Ağrı Havalimanı’nda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti Ağrı İl Başkan’ı Halil Özyolcu, Eleşkirt Belediye Başkan’ı Ramazan Yakut ve Yayladüzü Belde Belediye Başkan’ı Selami Demirtaş karşıladı.

Karşılama sonrası Ağrı Valilik binasına geçen Başkan Yazıcı, Ağrı Valisi Osman Varol’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ardından Ağrı Belediye Binası’na geçen Başkan Dr. Şadi Yazıcı ve beraberindeki heyet Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a makamında ziyarette bulundu. Ağrı Belediye Başkan’ı Savcı Sayan’ın makam odasında gerçekleşen sohbetin ardından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı günün anısına Ağrı Belediyesi anı defterine hatıra yazısı yazdı.

“AĞRI’DA ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK”

Ağrı ziyareti çerçevesinde konuşan Başkan Şadi Yazıcı, “Ağrılılarla kader birliğimizi Tuzla Eleşkirt’in kardeşliğiyle bir adım ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu gün Ağrılı Sivil toplum kuruluşlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte Eleşkirt ilçemizi ziyaret edeceğiz. Özellikle şunu ifade etmek isterim. Ağrıda çok güzel karşılandık. Misafirperverliği ve güler yüzüyle bizi burada ağırlayan kıymetli Belediye Başkan’ımız Savcı Sayan’a ve değerli Vali’mize çok teşekkür ediyorum. Tuzla’dan Ağrıya uzanan bu gönül köprüsü ile birlikte Ağrı şehrimizde bulunmaktan çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim”

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR