Amasya Haber
HV
28 MART Perşembe 16:17

Sakarya’nın en güzel fotoğrafları ödüllerini AKM’de alacak

2.Ulusal ‘Sakarya Bir Başka’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar 29 Aralık Perşembe günü AKM’de düzenlenecek programla ödüllerin alacak.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-12-2022 18:37   Güncelleme : 28-12-2022 18:37
Sakarya’nın en güzel fotoğrafları ödüllerini AKM’de alacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi Ulusal ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerini 29 Aralık Perşembe günü AKM’de düzenlenecek programda alacak. Sakarya’nın en güzel karelerinin objektiflere yansıdığı fotoğrafların sergileneceği ödül töreni saat 18.00’da başlayacak.

 

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlı tarafından yapılan açıklamada, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Ulusal ‘Sakarya Bir Başka’ fotoğraf yarışmamızda dereceye girenler ödüllerine 29 Aralık Perşembe günü AKM’de kavuşacak. 334 fotoğraf sanatçısının çektiği 1417 fotoğraf arasında seçici kurul tarafından değerlendirilerek dereceye giren fotoğrafların sergileneceği ödül törenimiz saat 18.00’da başlayacak. Şehrimiz tarihi ve doğal güzelliklerini, sosyal yaşamını ve kültürel mirasını fotoğraf kareleriyle kayıt altına almak, görsel hafızayı yenilemek, şehrimizin tanıtımını yapmak, sanatı ve sanatçıyı desteklemek için düzenlediğimiz yarışmamızın ödül törenine tüm sanatseverleri davet ederiz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR