Amasya Haber
HV
28 MART Perşembe 17:52

Deniz'den 'Yüreğine Sor'

Klavuz medya etiketiyle müzik severlerle buluşan Deniz Derin yorumuyla “Yüreğine Sor” isimli tekli şarkı kısa sürede tüm dikkatlerin güzel şarkıcının üzerine yoğunlaşmasını sağladı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-10-2022 09:51   Güncelleme : 11-10-2022 09:51
Deniz'den 'Yüreğine Sor'

İSTANBUL (İGFA Söz ve müziği Deniz Derin imzası taşıyan “Yüreğine Sor” isimli şarkının aranjör koltuğunda usta müzik adamı Engin Şenocak oturdu. Klip çalışması başarılı yönetmen Erkan Nas tarafından yapılırken sevilen şarkıcı Deniz Derin, performansı ve güzelliğiyle renklendirildi.

Klip çalışmasında bir senaryo içine girmektense şarkıya dikkat çekmek için algı dağıtmamak amaçlı bir çalışma yaptıklarını dile getiren Deniz Derin, şarkının duygusunu klipte gözlerimde görebilirsiniz vurgusunu yaptı.

Güzel yorumcu Deniz Derin “Duygusal bir yapıya sahibim bunu söz ve müziğini yazdığım şarkılardan da görebilirsiniz. Düşünerek değil çoğu zaman kalbimi dinleyerek kararlarımı verdim ve yanılmadım, bu şarkıyla anlatmaya çalıştım. Bence beyin şeytani, yürek rahmani bir yola götürüyor” dedi. “Yüreğine Sor” isimli eseriyle Deniz Derin müzik dünyasında önemli bir imza atacağını da sözlerine ekledi.

https://youtu.be/YOzwSE7mQ3U

AdminAdmin

YORUMLAR